NIEUW BESTUUR

Beste geïnteresseerde erfgoedliefhebber, op 11 oktober 2011 werd onze vereniging opgericht. Dat betekent dat we binnenkort ons eerste lustrum vieren. In die vijf jaar is er haast spontaan een boeiende werking ontstaan waar het tussen de initiatiefnemers bijzonder goed klikt en waar veel onderling respect heerst. Om dit zo te houden moeten we erover waken dat we het evenwicht behouden tussen ‘rustig voortdoen’ en het aangaan van nieuwe uitdagingen. De viering van ons eerste lustrum is een goed ogenblik om de structuur van onze vereniging te verfijnen en om de bestuurswerking te optimaliseren en aan te passen aan de actuele situatie. Mocht het u wat zeggen om de volgende vier jaar deel uit te maken van onze algemene vergadering, dan krijgen wij graag uw antwoord vóór 1 augustus 2016. Wat dit precies inhoudt vindt u op de volgende bladzijde. De algemene vergadering waarop het nieuw bestuur wordt samengesteld, vindt plaats op donderdag 1 september 2016. Mocht u tot de vergadering willen toetreden, maar op die dag belet zijn, dan volstaat het dit te melden aan de secretaris. Wij kijken uit naar uw reactie!

Hartelijke groet,

Luc Van Cauwelaert - voorzitter, Walter Evenepoel - secretaris

Document toetreden tot algemene vergadering

Structuur > NIEUW BESTUUR

Zoeken

Zet het in je agenda

 

ERFGOED Rausa ZOEKT...

8 vacatures bij de erfgoedcel Rausa

Zie pagina activiteiten.

-----------------------------

 

Zondag

13 September 2020

Open Monumentendag

14 uur  tot 18 uur

verwelkomen we de bezoekers via de toegang langs de Kluis-berg. Wij mogen niet meer dan 100 mensen tegelijk toelaten op het domein

Villa Kapelleweide, Kluisberg nr. 1 (Ledeberg).

De toegang is gratis.

 

 

---------------

Rausa nr 4  - Augustus 2020

is beschikbaar

 

Tussendoor uitgave

Mirakelboekje

is beschikbaar ​

 

We hebben in mei, bij wijze van verrassing, het eeuwenoude ‘mirakelboekje van Lombeek’ digitaal cadeau gedaan aan onze abonnees. De ‘hertaling’ naar hedendaags Nederlands door Günther De Mel viel bij nogal wat mensen zo in de smaak, dat wij ook een klein aantal exemplaren hebben laten drukken. Wie zo’n boekje wil, schrijft zes euro over op BE 97 8601 1557 2549 van Rausa, met de vermelding ‘mirakelboekje’ en als je duidelijk je adres vermeldt, bezorgen we je dit curiosum binnen de kortste keren.

 

 

 

 

 

 

Contact Info - secretariaat


Secretariaat

Varing 40,

1760 Pamel

rausa@skynet.be

0473/11.25.00

 

link naar facebook

 

template by JStemplates.com